Loading Events

У недељу, 05. маја 2024. године одржаће се традиционални, Васкршњи концерт, а очекује вас наступ група „БЛАЖА И КЉУНОВИ“ који наступа у 21.30 и концерт групе „МИЛЕ КЕКИН И БЕНД“ који наступају у 23.30.

Концерти почињу у 21.30, а улаз је 500 динара. Продаја улазница почиње на дан концерта од 20.00 на уласку.

Прљави инспектор Блажа и Кљунови

Прљави инспектор Блажа и Кљунови и после скоро 30 година каријере, на својим концертима, спортским жаргоном речено, и даље остављају срце на терену. По многима су најбољи бенд за мото скупове, пивске манифестације и све врсте провода са скакањем и подврискивањем. За разлику од оних који много обећавају, а не нуде ништа, они гарантују само добру забаву и бесплатно сликање са Блажом.

Миле Кекин и бенд

После низа наступа на различитим локацијама са матичним бендом, кантаутор и фронтмен Хладног пива Миле Кекин однедавно наступа са новим бендом, али свира старе и нове хитове.

Миле Кекин је добро познато музичко име на овим просторима, вероватно и највећа рок звезда након распада бивше СФРЈ. Професор је енглеског и немачког језика, а препознатљив је по нетипичном гласу, и певачком и „друштвеном“. Иза њега је више од тридесет година наступања са загребачким панк рок саставом Хладно Пиво. Поред тога, глумио је у неколико серија и филмова, па нам је познат и као Саша из серије ‘Битанге и принцезе’.

Дођите да уживамо у највећим панк рок хитовима на овим просторима!

Поделите ово са пријатељима

Go to Top