Божићни концерт – “Ничим изазван” и “Тресе, лупа, удара” 07.01.2018.

ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Видимо се вечерас!

Ничим изазван је деветочлани састав из Србије (Врбас, Београд, Kула). Основан је 2012. године у Врбасу од стране блиских пријатеља предвођених фронтменима Борисом Бакаловим и Бојаном Глувајићем.
Свој први ЦД објавили су 2014. године под називом ‘ичим изазван. Албум је привукао велику пажњу. Први сингл “О теби” је постао прави хит, доспео је на прва места готово свих топ-листа у Србији и проглашен је за хит године на годишњој листи радија Б92.
Бенд је наставио са издавањем врло успешних синглова попут песама: Глас, Тридесет, Било где и Рекла је.
2014. године потписују уговор са издавачком кућом Лампсхаде медиа
Kонцентрисани су на ауторску музику са крајње искреним текстовимаинспирисаним љубављу, животом, разним унутрашњим дилемама, сукобима и свакодневицом која се крије иза баналности која нас окружује. Тренутно су у припреми свог другог студијског албума који би требало да изађђе до краја 2015. године.

Чланови
Бојан Глувајић – главни вокал, гитара
Борис Бакалов – главни вокал
Мане Глувајић – бас гитара
Борислав Kуга – Шиби – клавијатуре
Драгана Илић – пратећи вокал
Игор Мартинко – хармоника, труба, виолина
Никола Петровић- Ђонго – тромбон
Немања Вујовић – акустична гитара
Марко Леђенац – бубањ

Дискографија

Албуми
”Ничим изазван” (2014, Лампсхаде медиа)
”Одлазиш?” (2015, Лампсхаде медиа)
Синглови
“О теби” (2012, самостално издање)
“Сан” (2012, самостално издање)
“Живети у прошлости” (2012, самостално издање)
“Глас” (2013, самостално издање)
“Тужне девојке” (2013, самостално издање)
“Тридесет” (2014, Лампсхаде медиа)
“Рекла је” (2014, Лампсхаде медиа)
“Бо бо бом” (2015, Лампсхаде медиа)
“Далијев брк” (2015, Лампсхаде медиа)

улазница 400 дин.